HCW E1-Jeugd

Op deze regenachtige zondag mogen we sinds een lange tijd weer een wedstrijd spelen. Om 9:30 thuis in Winterswijk en wat is het fijn dat er ook publiek bij mag zijn. Doordat Jolijn en Lucas niet meespelen komt Veerle vanuit de F helpen, zo hebben we toch nog een wissel.
In de eerste helft weet Thijn en Joep de bal goed te onderscheppen en er wordt goed samengespeeld. In de verdediging staan we sterk en heeft Joaquin als keeper weinig te doen. We komen in de rust in met een 5-0 voorsprong.

De tweede helft staat Joep op doel, we spelen weer goed samen en weten al snel te scoren. Senna weet een aantal keer mooi te scoren en ook Joaquin maakt mooie doelpunten. Het doel is om iedereen te laten scoren en dat lukt. Ook Milou, Jelle en Veerle weten de bal in het net te krijgen. Van Rutger moest Veerle zelfs een vreugde radslag maken, omdat ze die tijdens de training ook altijd maakt.
Het was weer leuk te zien hoe het team samen speelt en elkaar de kansen gunt om te scoren, we helpen elkaar goed en juichen voor elkaar. Met een eindstand van 16-2 genieten we nog even na in de kantine met wat drinken en fruit.

HCW D1-Jeugd

Het was de eerste wedstrijd na de lockdown, eindelijk! Helaas was niet iedereen bij de wedstrijd, maar we hadden wel genoeg wissels om de wedstrijd tegen HV Huissen te spelen. We kregen deze wedstrijd de opdracht om iedereen proberen op het doel te laten schieten. De eerste helft begon goed, we gingen erg gelijk op. In de aanval scoorden de meesten wel. Ivan wist de meeste doelpunten te maken. Zelf heb ik ook gescoord, doordat de keeper wegliep van de bal. Hidde hield veel ballen tegen. De ruststand was 10-3 voor HCW.

De tweede helft ging ook goed, maar we werden wel moe. De tegenstander wist niet veel goals te maken, omdat er goed verdedigd werd. De eindstand was 18-5 voor HCW! Het was leuk om de wedstrijd te spelen.

Groetjes,
Fabiƫnne ter Braak

HCW B1-Meiden

De b meiden speelde vandaag tegen DFS Arnhem. Ze hebben helaas verloren met 8-27 maar het was wel een leuke wedstrijd.

HCW Dames 1

De HCW Dames 1 speelde zaterdag een thuis wedstrijd tegen HV Angeren. De eindstand is 23-15 in het voordeel van HCW. Helaas (nog) geen verslag ingestuurd.

HCW Heren 1

De laatste wedstrijd was november 2021 en we zijn intussen een paar maanden verder. Gelukkig hebben we een aantal keer kunnen trainen en heeft Henk ons hard aan het werk gezet om ons een soort van in vorm te krijgen. Een goed besluit om veel wissels mee te nemen om zo te achtergelopen conditie te compenseren. Deze zaterdagavond komen de Stormvogels een potje ballen in Winterswijk. Een geduchte maar sportieve tegenstander. Na warm gelopen te hebben de opstelling te hebben doorgenomen starten we met bal uit. Het blijft een tijdje 0-0, maar uiteindelijk weten we te scoren, voor beide teams is het wennen en zoeken naar de bal.

Verdedigend weten we het redelijk dicht te houden en Rudy staat me toch een potje te keepen. We gaan de rust in met een mooie voorsprong. Het begin van de tweede helft beginnen we niet sterk en lopen de Stormvogels weer wat in, we herpakken ons weten beter af te ronden. We winnen de wedstrijd en derde helft met een stand van 17-10.

Onze sponsoren: