HCW E1-Jeugd

We mochten gelukkig iets later aantreden vanmorgen omdat er een team uitgevallen was. Na snel overleg op de app was het snel bekend dat we iets later aanwezig konden zijn. Altijd fijn! We waren op volle sterkte met 3 wissels. Na de warming-up zijn we vol energie begonnen aan de wedstrijd.
Die leek na de 1e minuut uit te lopen op een gelopen wedstrijd… maar helaas werd dat snel duidelijk dat de tegenstander even wakker moest worden. Al snel stond HCW achter. Ze werden echter door een 3-tal jongens… wat later bleek allemaal broertjes te zijn wie de dienst uit maakten bij de tegenstander. Voor ons de taak om deze goed af te stoppen, wat gelukkig de tweede helft beter ging als de eerste helft. Helaas kwam de eindsprint net te laat op gang dat resulteerde in een verlies 11- 18.
Hier een kort verslag van Bartjan.
Ik vond het prima de eerste helft ging het iets slechter.
Maar bij de tweede helft ging het beter het verdedigen ging goed
We hadden het meer onder controle moeten krijgen en wat minder slordig balverlies met overspelen.

HCW E2-Jeugd

De HCW E2 Jeugd speelde tegen Havana. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 5-20 in het voordeel van HCW.

HCW C-Jongens

De HCW C-Jongsens speelde tegen DFS Arnhem. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 18-14 in het voordeel van HCW.

HCW C-Meiden

De HCW C-Meiden speelde tegen HV Huissen. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 12-27 in het voordeel van HV Huissen.

HCW Dames 2

Zondag 5 februari speelden de dames 2 van HCW tegen Pacelli dames 3. De wedstrijd begon met goed en HCW kwam met een voorsprong van 2-0. de stand ging geleidelijk op maar HCW bleef voorstaan. de verdediging stond sterk en de aanvallen waren zuiver.
HCW ging de rust in met een voorsprong van 2. De dames van Pacelli waren de 2e helft wat sterker in de aanval. de dekking begon wat te verzwakken aan de kant van HCW. en daar hebben de dames van Pacelli goed gebruik van kunnen maken en ze zorgen daarvoor met een ruime voorsprong. De dames van HCW hebben hard gewerkt, en er zijn hele mooie aanvallen uit gekomen.
Helaas hebben ze verloren met een stand van 15-25

HCW Dames 1

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen: HCW dames 1 heeft… GEWONNEN! Na 8 nederlagen op rij waren we bijna vergeten hoe het ook alweer voelde om een overwinning te pakken, maar we weten het gelukkig weer!

Op zondag 5 februari speelden we een wedstrijd tegen Pacelli in Winterswijk. De vorige wedstrijd tegen dit team verloren we nipt met 14-12, dus een beetje optimisme was zeker op zijn plek. Helaas heeft optimisme ons de afgelopen maanden weinig gebracht, dus we zijn inmiddels wat voorzichtig geworden met onze uitspraken haha.. Desondanks begonnen we met veel positieve energie en enthousiasme aan de wedstrijd. Om 14.05 uur mocht de scheidsrechter lekker spelen op zijn fluit en de wedstrijd ging van start.

Onze positieve energie was vanaf de eerste seconde terug te zien. De verdediging stond sterk en ook aanvallend was er veel beweging. Daarnaast stond Cindy super goed te keepen en mede hierdoor bleven we de tegenstanders steeds een klein beetje voor. Met de rust stond het 8-5.

Gewoon zo doorgaan en een klein beetje meer pit in de aanval, dat is wat we meekregen voor de tweede helft. Pacelli had echter ook wat peper in de reet gekregen tijdens de rust en begon feller te verdedigen. Ze kwamen ver uit en probeerde chaos te brengen in onze aanval. Gelukkig bleven we ons eigen spel spelen en profiteerden van de gaten die er ontstonden. We bleven de voorsprong behouden en bij het eindsignaal was de stand 13-11! Yeah, trots op ons! Op naar de volgende overwinning.

HCW Heren 2

De HCW Heren 2 speelde tegen HV Quintus. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 20-25 in het voordeel van HV Quintus.

HCW Heren 1

De HCW Heren 2 speelde tegen HV Minerva. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 20-22 in het voordeel van HV Minerva.

Onze sponsoren: