HCW E1-Jeugd

Met een stralende ochtend zon en wat nachtvorst start de E jeugd de zondag een korte dag met thuis wedstrijden. De tegenstander HCL moest nog iets vroeger uit de veren, maar met een lekker muziekje warm lopen wordt je vrolijk wakker.
Met Naomi en Lindy in het goal en een peptalk van de coach starten we de wedstrijd. HCL verdedigd fysiek en de jonge dames van HCW worden continu vastgezet. Zelf fysiek verdedigen hebben we nog niet veel op getraind, maar er wordt hard gewerkt. We schieten op goal maar krijgen de bal niet voor bij de streep. Je ziet dat de meiden het zwaar hebben met de manier van spelen, maar geven niet op. Dan lukt het Roos met een mooi schot van afstand. Verder ziet de coach iedereen hard werken en proberen te scoren, iets waar de coach ontzettend trots op is, durven te gaan en vechten voor de bal, iets wat Caro en Felicia heel goed doen!
Uiteindelijk weten we 3 keer te scoren, helaas wat minder vaak dan de 22 keer van HCL.

HCW D1-Jeugd

Onze wedstrijd was vandaag om 09:55 begonnen, deze hadden we thuis. We moesten tegen Artemis D2, deze stonden 10e en wij 8e. De eerste helft ging goed en begonnen we met de posities van 6-0 in de verdediging, maar na 10 minuten gingen we net zoals in de aanval ook in de verdediging 5-1 spelen. Er waren een paar mooie acties op het doel, ook was de verdediging goed. We gingen de rust in met 2 doelpunten verschil in ons voordeel. In de tweede helft was het na 5 minuten een tijdje spannend omdat wij maar met één punt voor stonden. Dus dan scoorden hun en dan scoorden wij weer. Maar wederom waren in de tweede helft ook veel mooie acties waardoor er veel op het doel kon worden gegooid. We hadden wel helaas veel balverlies in de tweede helft waardoor de tegenstander vaker de bal kreeg. Uiteindelijk was de eindstand 15-11 voor HCW.

HCW B-Jongens

We moesten vandaag thuis tegen DFS Arnhem handballen. We gingen mooi gelijk op maar wij waren telkens iets beter. In de rust was het 9-7. Er speelde twee spelers van de D-jeugd mee ivm blessures en ziekte. Maar door goede samenwerking hebben we toch de winst kunnen behalen met 20-16.

Joep en Bart-Jan bedankt voor het meedoen!

HCW Dames 1

HCW Dames 1 heeft vandaag een goeie eerste 20 minuten laten zien. Verdedigend stonden ze als een huis en had HCL er een hele kluif aan om er doorheen te komen. Ook scorend hadden ze een aantal mooie aanvallen. Daarna werd het moeilijk om HCL bij te houden. Door veel balverlies kon HCL weglopen. De ruststand was dan ook 16-9 voor HCL. De tweede helft liep HCL verder uit, zij bleven constant in hun snelle spel. De dames van HCW hadden veel moeite om hun eigen spel te blijven spelen waardoor het uiteindelijk eindigde met 13-28 voor HCL.

Onze sponsoren: