HCW E-Jeugd

De laatste wedstrijd van het jaar en de laatste wedstrijd dat we in deze samenstelling spelen. We morgen een soort van uit slapen, want we vertrekken “pas” om 9:45 richting Duiven. Nadat er een beschikbare kleedkamer gevonden is en iedereen is omgekleed, begint de wedstrijd al bijna. Dus super kort warmlopen en klaar voor de wedstrijd. Deze wedstrijd speelt Bart-Jan zijn eerste wedstrijd en start gelijk goed en maakt al snel het eerste doelpunt. Niet veel later scoort hij gewoon nog een keer. We spelen goed samen en gunnen elkaar de kansen. In de verdediging geven we tegenstander wat ruimte om het spel leuk te houden, voor de want jongere tegenstander. We lopen de eerste helft ook flink uit, tot een 2-11 voorsprong. De tweede helft staan we iets te veel binnen de 9 meter waardoor onze kansen afnemen en de jonge keeper van HCL weet een flink aantal doelpogingen ook uit het net te halen. Aan onze kant staat Elin weer goed te keepen. Het goed samenspelen blijft wat het een leuke pot maakt. Wel winnen we dik met 3-18 en vertrekken we allen met goede zin weer naar huis.

HCW C-Jongens

Vandaag 18 december de wedstrijd begon om 9:30 Hcw tegen duiven. Hcw begint sterk ze staan al na een paar minuten al 5-0 voor hcw gaat de rust in met 10-3. De tweede helft wisseld duiven van keeper en scoort duiven een stuk vaker er werden veel gele kaarten uitgedeeld. De wedstrijd eindigd in 18-12.

HCW C-Meiden

We moesten om 09:45 aanwezig kon zodat we goed konden warmlopen voor de wedstrijd tegen HV Angeren. We hadden maar 1 wissel en veel hadden ook een blessure. In de 1e helft was de aanval goed, maar de verdediging kon iets beter. In de 2e helft ging de verdediging beter en de aanval ook. We hadden wel nog wat verbeterpuntjes in verdediging, maar daar gaan we op trainen. De eindstand was 8-21 voor Angeren.
Maud en Phaedra bedankt voor het meespelen en Cindy bedankt voor het helpen coachen!

HCW B-Meiden

Vandaag speelden we als B meiden onze laatste wedstrijd van het seizoen en dan ook nog tegen de koploper HCL uit Duiven. We gingen met 1 wissel op pad en al na 10 minuten viel deze wissel uit vanwege een duw. We hielden goed stand met rustig spel en een goede verdediging en sterke keeper. Met de rust was het dan ook nog maar 7-3 voor HCL. De 2e helft ging eigenlijk weer op dezelfde voet verder, alleen kregen we een aantal keer break-outs tegen door balverlies en dat konden we niet meer belopen. De eindstand was 13-6, dus prima gedaan tegen de koploper.
Bedankt meiden voor de leuke tijd en veel succes de 2e helft van het seizoen bij de C en de dames.

HCW Dames Mid-Week

De HCW Dames Mid-week speelde vrijdag een wedstrijd tegen HV Erix. Helaas (nog) geen verslag, de wedstrijd is verloren met 20-16.

HCW Dames 2

Ds2 moest vandaag spelen tegen quintus ds1. We hadden veel wissels, dus we begonnen met goede moed. Helaas bleek al snel dat de dames van quintus net wat meer te bieden hadden waardoor het uitliep tot 1-6 in het voordeel van quintus. We zijn wel iets teruggekomen, want de ruststand was 5-9. Na een peptalk van de coach begonnen we de tweede helft met wat meer pit. De wedstrijd hebben we uitgespeeld met telkens 4 punten voorsprong voor de tegenstander; het is 16-20 in het voordeel van quintus geworden.

HCW Dames 1

Zaterdagavond gingen we onderweg naar duiven om een uitwedstrijd te spelen tegen de kopploper Hcl loo groessen. We wisten dat dit een spannende wedstrijd ging worden, maar we gingen de wedstrijd in me de gedachten om ons eigen spelletje te gaan en blijven spelen. Dit pakte ook de eerste paar minuten van de 1ste helft goed uit en gingen we gelijk op. De tegenstander had dit niet zien aankomen en deed uiteindelijk ook een schepje erbovenop. Hierdoor gingen we de rust in met 4-10 in voordeel van hcl loo groessen. In de rust kregen we een goede peptalk van onze coach om wat meer energie/ pit erin te gooien en ons eigen spelletje te blijven spelen. Helaas sloeg de vermoeidheid de 2de helft er erg in en hebben we ondanks we alles gaven de wedstrijd afgesloten met 9-21 in voordeel van hcl loo groessen. Nu paar weken rust en gaan we er in januari weer met positieve energie er tegen aan

Onze sponsoren: