HCW C-Jongens

De C jongens speelden vandaag thuis tegen Borhave. Ze gingen sterk van start en mooi gelijk op met de tegenstander. De keeper Jur was naar een keepersclinic geweest in Amsterdam en dat was te zien!! Met de rust stond het dan ook 9-9 en dat was dik verdiend. De 2e helft begon HCW wat meer foutjes te maken, daar wist Borhave goed van te profiteren met snelle breakouts. Het tempo lag te laag, waardoor ze minder vaak tot scoren konden komen. Aan het eind van de 2e helft kwamen ze weer wat beter op gang, maar was de afstand te groot geworden. De eindstand was 14-23.

Allemaal hele fijne feestdagen en op naar volgend jaar! Iedereen een goede jaarwisseling en een sportief 2020 gewenst!

HCW C-Meiden

De wedstrijd ging goed, we hebben ons best gedaan en alles gegeven wat we konden, in de eerste helft waren we in topvorm en het eerste doelpunt in de wedstrijd was voor Huissen Hv , Mare maakte in de eerste helft het tweede doelpunt voor HCW de tussen stand was aan het einde van de eerste helft 10-2 voor Huissen Hv, de tweede helft zakten we wat weg maar we gaven wel alles wat we konden, wat wel mooi is want je bent samen als een team en dan hoor je er ook voor elkaar te zijn, Suus(onze Keepster) heeft in de eerste en tweede helft heel wat moeilijke ballen tegen gehouden dus ook de keepster deed haar uiterste best tijdens deze wedstrijd, de uiteindelijke eindstand was 17-4 voor Huissen Hv, al met al was het een wedstrijd waar we goed ons best voor hebben gedaan en daar mogen we als team best trots op zijn.

HCW B-Jongens

Het begon wat wisselend en ze waren niet helemaal wakker, waardoor Artemis de score opende. Halverwege de 1e helft stond de dekking eindelijk goed, waardoor Artemis niet meer tot scoren kon komen. HCW speelde snel en gevarieerd en liep uit naar 12-6. De 2e helft ging weer gelijk op. HCW kreeg wat tijdstraffen tegen, maar wist zelfs met 4 personen in het veld nog te scoren en geen doelpunt tegen te krijgen. Helaas kreeg Daan een harde bal op zijn ribben, die achteraf zwaar bleken te zijn gekneusd, waardoor ze zonder wissels de wedstrijd uit moesten spelen. Doordat iedereen goed de rust wist te bewaren en er mooie aanvallen werden uitgespeeld, kwam de overwinning niet meer in gevaar. De eindstand was dan ook 23-15!

Allemaal fijne feestdagen en een sportief en gezond 2020 gewenst!

Onze sponsoren: