HCW E2-Jeugd

Alle teams spelen uit, behalve de E2. In een stille sporthal lopen de kleine vrienden gezamenlijk warm. Na het inschieten is er nog even tijd voor het praatje van de coach. Ze moeten goed luisteren, want vanwege de verkoudheid is hij niet zo heel duidelijk te verstaan. HCL treedt ook en Milinda en Wendy fluiten de wedstrijd aan. De teams lijken aan elkaar gewaagd en in de eerste minuten wordt er nog niet gescoord. Dan weet Thijn door te breken en maakt een mooie eerste goal. Daarna weten we door te pakken en lopen goed uit. Aanvallend spelen we goed over en Eline weet ook te scoren, verdedigend houden we ze goed tegen en wat doorkomt weer Joaquim de eerste helft goed uit het net te houden. In de tweede helft pakken we lekker door, al moeten we wel even letten dat we netjes op onze eigen helft blijven verdedigen. Joep keept een mooie tweede helft en HCL weet slechts twee keer te scoren. We winnen de wedstrijd met 13-2 terwijl Senna nog wat slaapt in haalt op de bank achter ons.

HCW C-Jongens

Op een enigszins grauwe zondagmiddag vertrokken de C jongens voor een wedstrijd naar Ede tegen reehorst. Het beloofde een niet al te spannende pot te worden, omdat Reehorst zich bevindt in de onderste regione van de ranglijst. Daarom was de opdracht van de coach vandaag iedereen te laten scoren. De wedstrijd begon prima, al snel liepen we een aantal doelpunten uit. Het verdedigen ging wat stroef, en het was een beetje rommelig. De rust stand was 8-16. De tweede helft gingen we op de zelfde voet verder. Alleen is het helaas niet gelukt iedereen te laten scoren. Wel was de coach erg tevreden dat iedereen het wel geprobeerd heeft. De eindstand was 20-32.

HCW C-Meiden

Zondag speelden wij tegen HV Duiven. In de eerste helft ging de verdediging best wel goed. In de aanval ging het wat minder. De rust stand was 17-5 in het voordeel van HV Duiven. De tweede helft vielen er wat wissels uit, waardoor we niet meer konden wisselen en de concentratie een beetje weg viel. Het was een leuke en sportieve pot. Ook leuk dat de keepster van het Nederlandse handbal team kwam kijken! De eindstand was 31-9 in het voordeel van HV Duiven.

HCW Dames 2

We begonnen de wedstrijd met volle moed. We speelden uit tegen Minerva, maar al snel bleek dat die moed niet langer in het veld bleef. De punten werden minder en minder. Ook onze spelers kregen last van blessures. De eindstand is 17-10 geworden

HCW Dames 1

De wedstrijd tegen Huissen bood kansen om een positief resultaat te behalen gezien de eerdere wedstrijd. Makkelijk zou het sowieso niet worden, Huissen uit is altijd lastig. Het begin was stroef en HCW kwam moeilijk tot scoren. Kansen waren er wel maar gingen of op de keeper of naast. Bij rust stond er een stand van 9-4 op het bord.
Er moest feller worden verdedigd en meer beweging en zuiverheid in de afronding. De tweede helft begon iets beter maar de marge van 5 doelpunten bleef in stand. Hoewel er op het einde nog 2 tijdstraffen kwamen voor Huissen kon HCW het gat niet meer dichten en was de eindstand 16-11.

HCW Heren 2

De HCW Heren 2 speelde tegen HV Zwolle. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 27-16 in het voordeel van HV Zwolle.

HCW Heren 1

De HCW Heren 1 speelde tegen Duiven. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 29-24 in het voordeel van HV Duiven.

Onze sponsoren: