HCW E-Jeugd

Vandaag speelden onze kleine kanjers tegen een bijzonder team, het “tweede jeugd” team de Toffe Peren. Qua lengte al wat ouder, maar op het veld nog jong als nieuw gras. Na elkaar begroet te hebben, begon een fanatieke wedstrijd. In de aanval wisten we niet goed hoe we langs die lange ledematen moesten komen en bleef het een tijdje 0-0. Met Senna op goal wisten de Toffe Peren er ook moeilijk bal in te krijgen. Het ging redelijk gelijk op in het voordeel van de Toffe Peren. Zij wisten de bal goed te onderscheppen, al ging het afronden niet altijd even soepel.

Na de rust weten de Toffe Peren toch uit te lopen en het goal wel te vinden, tijd dat coach Rutger even ingrijpt. Na een korte time-out, wat tips om onder die lange armen door te komen, weten ze weer bij te komen en zelfs op een voorsprong te komen. Er wordt goed samengewerkt en ook Willem die zijn eerste wedstrijd speelt, geniet van ieder moment. Onze kleine kampioenen winnen de wedstrijd met 10-9. Ouders, tantes en zussen bedankt voor deze heerlijke ochtend.

HCW D-Jeugd

De HCW D-Jeugd speelt een thuiswedstrijd tegen Angeren en begon om 10:25, we moesten om 10 uur aangekleed in de zaal zijn. Op zich ging het aanvallen in de 1e helft wel goed. Het verdedigen kon wel iets beter. De tussenstand was 9-7 voor ons. In de 2e helft ging het aanvallen wel beter. Het verdedigen ging ook een stuk beter. Er waren ook wat mooie goals zoals het lobje van Yoeri of de bal die er net in rolde van Fenne. Het was trouwens een thuiswedstrijd dus er kwamen veel mensen kijken. Het enigste wat beter kon was het cirkel verdedigen. Er was namelijk (bijna) altijd een gat in het midden waardoor er iemand door kon. Maar we hebben wel gewonnen met 16-12. Na de wedstrijd kregen we een broodje kroket/frikadel met een beetje ranja. Nu staan we nog meer voor in de poule met 16 punten en de nummer 2 (Duiven) heeft 12 punten dus we staan ruim voor.

HCW C-Jongens

De wedstrijd tegen Achilles begint en er wordt veel gescoord door HCW. Jur de keeper van HCW heeft veel tegen gehouden de 1e helft eindigt met 10-2 voor HCW. In de 2e helft zette de trainer van HCW veel spelers op een andere plek omdat we al dik voor stonden. De wedstrijd eindigde met 20-7.

HCW B-Meiden

De HCW B-Meiden speelde tegen UGHV. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 4-25 in het voordeel van UGHV.

HCW Dames 2

Vandaag de wedstrijd tegen kloploper UGHV, altijd een zware tegenstander, maar we beginnen goed. Het gaat gelijk op tot een ruststand van 8-10 in het voordeel van UGHV.

De 2e helft kunnen we tot een kwartier voor tijd nog bijbenen met een stand van 15-17. Daarna gaat UGHV verder met doelpunten maken tot een eindstand van 18-24. We hebben niet slecht gespeeld, maar UGHV was beter en een terechte koploper.

HCW Dames 1

Vandaag om half 4 stond de wedstrijd gepland tegen Erix. We begonnen met goede moed. Een aantal teamleden waren net hersteld van corona. We gingen redelijk tegen elkaar op en de tussenstand was 8-9 voor Erix. De tweede helft ging het niet zo lekker en miste we veel kansen zowel in de aanval als in de verdediging. Hierdoor hebben wij helaas verloren met 14-17.
Luna en Lena bedankt voor het meespelen.

HCW Heren 1

Quintus HS2 de laatste wedstrijd verloren we met 1 doelpunt, dat moet dit keer anders. Met genoeg wissels op de bang, tijd om alles te geven.
Het begin van de wedstrijd loopt gelijk op en we proberen toch een paar keer om over een onmogelijk lange verdediging te spelen. Maar met een paar mooie break-outs weten we op een voorsprong te komen. De tweede helft verloopt wat rommelig, maar weten onze voorsprong wel goed te behouden. We hebben goed samen gespeeld en een mooie pot gespeeld met een eind stand van 23-17.

Onze sponsoren: