HCW E1-Jeugd

Het was een super spannende wedstrijd vanmorgen.
De 1e 10e minuten stonden we met 4-2 achter. Gelukkig wisten we ons in de loop van de wedstrijd terug te knokken en stonden we zelfs nog even voor. Helaas scoorde Minerva in de laatste minuten nog het winnende doelpunt en verloren we met 12-13.
Lucas en Bart -Jan waren even geblesseerd in de wedstrijd, maar hebben de wedstrijd toch uit kunnen spelen en zijn dapper doorgegaan.

HCW C-Jongens

De eerste helft ging niet al te best we stonden al gauw achter. In de rust hebben we een peptalk gehad we moesten in de aanval wat harder aanpakken. Eindstand 12-13 in het voordeel van DFS Arnhem

HCW C-Meiden

We begonnen deze wedstrijd om 10:25. Wij mochten kiezen of we kant of bal wilden maar we hebben kant gekozen. We begonnen de wedstrijd met een paar punten tegen en toen kwam er een punt voor ons en de tussen stand van de eerste helft was 10-6 voor minerva. De tweede helft begonnen we met de bal. Ondanks wel het gevoel hadden dat het beter gingen in de tweede helft, hebben we toch veel doelpunten tegen gekregen. Uiteindelijk was de eindstand 15-25 voor minerva. We gaan volgende week vol goede moed weer goed trainen!!

HCW Dames 2

Het was een spannende wedstrijd tegen Grol. Al liep HCW wel steeds net achter de feiten aan. Ze konden helaas niet tot een voorsprong komen.
Eindstand 14-16.

HCW Dames 1

Voor de dames stond er een wedstrijd tegen HV Artemis op het programma. De dames wisten dat het een pittige wedstrijd ging worden. Bij het begin van de wedstrijd moesten HCW even inkomen en aftasten hoe de tegenstander speelde. Na wat aanvallen te hebben gespeeld stond de verdediging goed. HCW wist het doel niet echt te vinden en ging de rust in met een 2 – 9 achterstand.

Na de rust moest HCW aan de bak. De dames van Artemis stonden sterk en wisten het doel te vinden. HCW heeft gevochten en de verdediging stond goed dicht. Het was een pittige wedstrijd die wij als team hebben gespeeld. Helaas was de tegenstander te sterk voor de dames van HCW. De wedstrijd is geëindigd met een stand van 6 – 19 in het voordeel van HV Artemis.

HCW Heren 2

Zondag 5 maart was de datum waarop hcw speelde tegen het studententeam uit Enschede, Cabezota. De eerste helft was gauw in bezit van HCW en er waren een aantal overtredingen gemaakt die afgestraft werden met 2 minuten. De ruststand was 12-9 in het voordeel van HCW. In de 2e helft ging het er rumoerig aan toe. Veel overtredingen en meerdere straffen. Cabezota kwam dichterbij en hebben eventjes voor gestaan. De wedstrijd werd afgefloten op 19-19, maar er moest nog een vrije val genomen worden. Met 6 man op de blok staan werd de bal op de handen gegooid van de spelers. Het spel is as voorbij en het doel van de scheidsrechters was gehaald. Voor 16:00 klaar zijn om de start van de formule 1 Gulf air Grand Prix te zien. De start van de Grand Prix van Bahrein hebben we gevolgd op het veld en in de kleedkamer. Snel naar de kantine om de rest te kijken. De Alpines zijn lekker bezig vandaag. Esteban Ocon heeft in totaal 20 seconden straf gekregen voor meerdere overtredingen. Ferrari is ook aan het klungelen, Charles Leclerc heeft al voor de eerste race een motor component gewisseld en in ronde 41 viel hij uit door een motor probleem. Tevens is de teamgenoot van Leclerc, Carlos Sainz ingehaald door de 2 voudig wereldkampioen en 41 jarige Spanjaard Fernando Alsonso die nu op de 3e plek rijdt. Het team van Aston Martin heeft de zaken goed voor elkaar, met Alonso op de 3e plek en Stroll op plaats 6. In ronde 55 krijgt Duitser Nico Hulkenberg 5 seconden straf voor teveel buiten de baan rijden, niet dat het uitmaakt want hij rijdt al helemaal achteraan. Guenther Steiner, de team principal van het team van Haas met Hulkenberg en de Deen Kevin Magnussen zal wel zijn deur dicht smijten. Max Verstappen wint de grote prijs van Bahrein en teamgenoot Sergio ‘Checo’ Perez eindigt 2e. Fernando Alonso doet het. Hij eindigt op de 3e plaats na jaren van tegenvallende resultaten. Alonso heeft ook driver of the dat gekregen met 53% van de stemmen. Het Nederlandse volkslied klinkt door de speakers van de huiskamers en iedereen is tevreden. De derde helft is voorbij en die is mede mogelijk gemaakt door Erik Vriesen.

Onze sponsoren: